Oriënteren op leidinggeven (OOL)

Je wilt je beraden op de volgende stap in jouw loopbaan en vraagt je af of leidinggevende op korte of langere termijn past bij jouw kwaliteiten en ambities. Leidinggeven, wat is het? Kan ik het? Wil ik het? Deze training helpt je antwoorden te geven op deze vragen.

De training richt zich op persoonlijk leiderschap: leiding kunnen geven aan jezelf, stuurman/ -vrouw zijn van je eigen leven en loopbaan. Daarbij is het belangrijk dat je onderzoekt wat je motiveert, wat je drijfveren zijn, je kernwaarden, je kwaliteiten en je ontwikkelpunten. Als je leidinggevende zou willen worden, hoe stel je je daarin op? Hoe ziet de weg daar naartoe eruit voor jou? Wat heb je nog te leren? In wat voor omgeving zou je het beste passen?

Wat kun je verwachten?
Op twee van de vijf trainingsdagen zijn we op een buitenlocatie en gaan we ervaringsgericht aan de slag onder leiding van een outdoorcoach. Het is een training met veel actieve werkvormen en veel ruimte voor interactie, het leren van en met elkaar, feedback geven en ontvangen en zelfreflectie. Dit wordt aangevuld met het vergaren van informatie uit de buitenwereld over wat leidinggeven in de dagelijkse praktijk inhoudt

Wat levert het je op?

  • Je hebt inzicht in je eigen sterktes, zwaktes en ontwikkelpunten m.b.t. leidinggeven;
  • Je hebt zicht op wat leidinggeven inhoudt;
  • Je hebt persoonlijk leiderschap inhoud gegeven;
  • Je hebt een richting voor je eigen ontwikkeling;
  • Je hebt een actieplan voor de toekomst.

Wanneer
De training bestaat uit 10 dagdelen, verspreid over 5 dagen. 

Planning OOL september 2023 

Dag 1 Maandag 25-9-2023
Dag 2 Woensdag 25-10-2023
Dag 3 Vrijdag 24-11-2023
Dag 4 Dinsdag 9-1-2024
Dag 5 Donderdag 1-2-2024

Alle bijeenkomsten vinden plaats van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten
Afhankelijk van het totaal aantal deelnemers worden kosten nader bepaald en na afronding van de training verrekend. Vanuit eerdere trainingen OOL is de ervaring dat de kosten niet boven € 400,00 uit zullen komen.

Download hier het volledige programma in pdf.

Interesse?
Bel 013 595 53 05 of schrijf je direct in.

25 september 2023
Beschikbare plekken: 6/12
Beoordeling