Oriëntatie op teamleider (OOT)

Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in de richting van een middenmanagementfunctie? Ter voorbereiding op die loopbaanstap wil je je kennis op het gebied van onderwijskundig leiderschap vergroten? Je hebt behoefte aan scholing die grondig en gedegen is en jou uitdaagt? Scholing waarin wetenschappelijke theorie wordt afgewisseld met reflectie op jezelf als persoon?

Dan is deze scholing OOT iets voor jou.
De OOT is een 6-daagse scholing waarin onderwijskundig leiderschap vanuit diverse thema’s wordt belicht.

OOT een populair scholingsprogramma bij OMO

Startdatum
De  startdatum is 16 september 2021.

Doelgroep
OMO-professionals die aan minimaal één van de volgende kenmerken voldoen:

  • De training OOL (Oriënteren op Leidinggeven) hebben gevolgd en zich verder willen ontwikkelen richting een leidinggevende functie;
  • Over de potentie en ambitie beschikken om een leidinggevende rol te gaan vervullen en zich hier middels de scholing OOT op voorbereiden door de professionele bagage uit te breiden.
  • Een coördinerende rol vervullen en de stap naar een leidinggevende functie willen zetten.

Over de trainer

Drs. Ton van Roosmalen is de afgelopen 20 jaar verbonden als senior adviseur aan KPC Groep. Hij werkt vooral aan advies- en onderzoeksopdrachten op het terrein van onder andere strategische beleidsadvisering en management development. Hij heeft in die jaren ook voor verschillende OMO-scholen gewerkt. Daarvoor werkte hij als opleidingsadviseur bij de ING Bank en was hij hoofd van een van de opleidingscentra van de ING Bank. Hij heeft ook ervaring in het werken als docent op een Hogeschool en deed onderzoek op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ton is onderwijskundige en heeft daarnaast diverse certificaten behaald.

ProMotion verzorgt de training Oriënteren op Leidinggeven (OOL) welke een goede basis is voor OOT. ProMotion verzorgt in de scholing OOT een onderdeel over de persoon als leider en maakt daarbij gebruik van het instrument Insights Discovery.

Geïnteresseerd?
Download via deze link  de uitgebreide informatie in pdf over het programma, data, locatie en kosten. Het pdf bevat tevens het inschrijfformulier.

Lees hier het interview met Danielle Verschuren.