Solliciteren en Netwerken

Hoe verover ik nieuw werk? Er zijn immers meer banen dan vacatures!

Deze workshop is gericht op hoe je zelf zoveel mogelijk de regie kunt nemen in het zoeken naar ander werk. Het vinden van ander werk is meer dan een brief versturen en vervolgens wachten op een reactie. Je leert hoe je eerst bepaalt waar je wilt werken en vervolgens je eigen netwerk kunt benutten om daar te komen.

Wat kun je verwachten?
In deze workshop leer je hoe je ander werk kunt vinden. Je krijgt tips om een overtuigend en enthousiast verhaal over wat jij werkgevers te bieden hebt te schrijven en je leert hoe je kunt netwerken. We bespreken o.a. je cv en sollicitatiebrief. Na afronding van deze workshop ga je gericht en goed voorbereid de arbeidsmarkt op. Indien gewenst kunnen we na afloop van de workshop een afspraak maken voor het oefenen van een netwerk-of sollicitatiegesprek.

Voor wie?
De workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ander werk, binnen of buiten OMO. Het is belangrijk dat je als deelnemer al een duidelijk beeld hebt van de functie(s) waarop je gaat solliciteren en dat je voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden. Je bent dus al volop bezig met jouw oriëntatie op de arbeidsmarkt. Dan is deze workshop een passende volgende stap.

Wat levert het je op?

  • Je weet hoe je het beste kunt netwerken;
  • Je hebt inzicht in wie je bent en wat je wilt;
  • Je kunt zelfstandig verder met het updaten van je cv en je sollicitatiebrief;
  • Je gaat zelfbewust en goed voorbereid een gesprek in.

Waar?
OMO-Bureau, Spoorlaan 171 te Tilburg.

Interesse?
Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier.

13 april 2023
Beschikbare plekken: 5/8
Beoordeling