Webinar Thema Veerkracht

Promotion heeft in samenwerking met Thijs Lindhout een webinar over het thema Veerkracht verzorgd.

Veerkracht is het vermogen om goed om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen en veranderingen. Heel relevant in de periode waar we met z’n allen in zitten. In de afgelopen maanden hebben we dagelijks te maken gehad met veranderingen en onzekerheden, zowel op het werk als zeker ook in de privé sfeer. Als docent en medewerker op één van de scholen ben je voor grote uitdagingen gesteld om het onderwijs op afstand zo goed mogelijk vorm te geven. De ene dag voelde je je misschien wel uit het veld geslagen en machteloos, de andere dag positief en toekomstgericht. Het heeft nogal wat veerkracht gevergd en daar mag je trots op zijn.

Veerkracht betekent ook dat je in staat bent om na een tegenslag weer ‘terug te veren’. Terug te veren naar de oorspronkelijke positie of zelfs verder, om ergens sterker uit te komen. Veerkracht helpt dus niet alleen om met uitdagingen om te gaan maar ook om te groeien. Hoe staat het met jouw veerkracht vandaag?

Tijdens dit webinar ging spreker Thijs Lindhout op interactieve wijze in op het thema veerkracht. Hoe blijf je veerkrachtig in tijden van crisis? Veerkracht is als een spier en een spier kun je trainen.  Je krijgt inzichten en ruimte om je eigen veerkracht te ontdekken, te benutten en te vergroten. 

Het webinar is opgenomen. Wil je graag de link ontvangen? Neem gerust contact met ons op.