Creëer je kansen via LinkedIn

Steeds meer professionals gebruiken LinkedIn als middel om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. Als gebruiker kun je op vele manieren invulling geven aan je profiel. Wil jij ook het maximale uit je LinkedIn profiel halen? Tijdens deze basis-sessie werken wij aan het opbouwen van je LinkedIn profiel. Je ontvangt tips en trucs over hoe je jouw profiel beter zichtbaar en vindbaar kunt maken. Een goed LinkedIn profiel is concreet en specifiek.

Voor wie?
Iedereen die een beginnend LinkedIn gebruiker is.

Wat kun je verwachten?
In deze workshop komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Hoe vul je je profiel, aan welke eisen moet deze voldoen?
  • Welke instellingen zijn van belang?
  • Hoe breid je je netwerk uit?
  • Hoe vind je vacatures?
  • Hoe kun je je expertise laten zien op LinkedIn?

Wat levert het op?
Aan het einde van deze (groeps-) basis-sessie is er gelegenheid om de kwaliteit van jouw LinkedIn profiel aanzienlijk te verbeteren, door aan de slag te gaan met het geleerde. Bij individuele sessies ontvang je tips waarmee je thuis verder aan de slag kunt.

Wanneer?
We hebben verschillende groepssessies ingepland, klik daarvoor hieronder verder. Verder kun je het hele jaar door een afspraak maken voor een individuele sessie van anderhalf uur.

Indien er meerdere personen geïnteresseerd zijn, wordt de individuele sessie omgezet naar een groepssessie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, laat het ons even weten.

Waar?
OMO-Bureau, Spoorlaan 171 te Tilburg.

Geïnteresseerd?
Bel 013 595 53 05 of mail promotion@omo.nl