Ons team

Jolanda Oorschot Loopbaanadviseur

“Mijn drijfveer in mijn werk is dat de mensen uiteindelijk zicht krijgen op hun mogelijkheden, hun kwaliteiten zien, zich weer in hun kracht voelen staan en daardoor met hernieuwde energie hun loopbaan verder oppakken en vervolgen. Het komt er op neer dat ik mensen zelfsturend wil laten zijn in hun eigen loopbaan, zodat iedereen het heft in eigen handen houdt.”

Marucha van Bebber Loopbaanadviseur

“Mijn motto binnen loopbaanadvisering is dat ik wil bereiken dat ieder mens zich bewust is van zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling en van daaruit keuzes maakt. Bij mij vind je geen pasklare oplossingen, ik help je jouw antwoorden zelf te vinden.”

Noortje van Herpen Loopbaanadviseur

"Ik streef ernaar om mensen in beweging te brengen en inzicht in zichzelf te geven, zodat ze volledig kunnen beschikken over hun capaciteiten en talenten.
Woorden die mij typeren zijn: integer, sociaal, belangstellend, betrokken, praktisch en oplossingsgericht."

Lianne van Wanrooij Loopbaanadviseur

“Ik wil graag mensen begeleiden bij het zoeken naar hun kwaliteiten en energiegevers. Soms heb je een leuke baan, maar wordt hij nog leuker als je nog meer je kwaliteiten en talenten kunt inzetten. Als je werk hebt dat bij je past, hoef je namelijk nooit meer te werken (Mahatma Gandhi). Werk is een belangrijke component van het leven. Ik motiveer mensen om 'vanuit het hart' te werken, zodat ze energie krijgen van hun werk."

Julie Herrera HR coördinator

"Omdat geen mens hetzelfde is en de wereld om ons heen voortdurend verandert, is mijn aanpak altijd op maat en flexibel! Daardoor probeer ik in mijn werk steeds op de actuele behoeften in te spelen en oplossingen te bieden."

Joke Schaap Ondersteuner

"Als ondersteuner van het team ProMotion bied ik de helpende hand bij de administratieve taken.
Voor vragen over trainingen/workshops of voor het maken van een afspraak met een van de loopbaanadviseurs kun je mij bellen."