Ook nu kun je bij ons terecht

Beste collega’s,

Ook in deze ongewone tijd willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Deze periode is voor velen een uitdaging op verschillende vlakken. Je mist je vertrouwde dagelijkse routine en ervaart misschien last van spanning, stress, angst of onzekerheid.

Je bent niet de enige! Het is een normale reactie op een abnormale situatie. Een situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt en die gevoelens bij je los kan maken die je nog niet eerder hebt ervaren.

Praten met een (loopbaan)coach kan je helpen om door deze periode heen te komen.

We kunnen je onder andere helpen met vraagstukken zoals:

 • Hoe ga ik om met de huidige situatie?
 • Thuiswerken; hoe blijf ik gefocust en gemotiveerd?
 • Hoe behoud ik ritme in een dag?
 • Nu ik meer tijd heb om na te denken vraag ik me af of ik nog op de juiste plek zit?
 • Ik ervaar meer stress of angstklachten. Hoe ga ik hier mee om?
 • Hoe houd ik alle ballen hoog nu werk en privé door elkaar lopen?
 • Hoe zorg ik voor voldoende rust voor mezelf en afstand van mijn werk, nu de grens tussen werk en privé vervaagd is?

Wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor, een hart onder de riem of je wilt je gedachten en gevoelens eens op een rijtje zetten, neem dan gerust contact op met ProMotion. Wij staan ook nu voor je klaar en denken graag met je mee om deze periode zo goed mogelijk door te komen. Samen staan we sterk!

Ben je benieuwd wat mindfulness voor jou kan doen in deze tijd? Neem eens een kijkje op onze pagina Mindful aan de slag.

Ook delen we graag een aantal tips met je om op een prettige manier deze tijd door te komen:

 • Zorg op je werkdagen voor een duidelijke planning en een vast ritme met voldoende pauze momenten.
 • Houd je werk-privé balans in de gaten, sluit als het kan je werkdag op normale tijden af.
 • Creëer een comfortabele werkplek.
 • Houd contact met collega’s en je leidinggevende, niet alleen over werkinhoudelijke zaken, maar juist ook over wat daarnaast speelt.
 • Beperk je schermtijd en ga regelmatig even naar buiten voor een frisse neus.
 • Stel je verwachtingen naar jezelf èn anderen bij. Alle ballen even hoog in de lucht houden als altijd is niet haalbaar en het is niet vol te houden.
 • Zorg goed voor jezelf en elkaar.