Oriëntatie op teamleider (OOT)

Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in de richting van een middenmanagementfunctie? Ter voorbereiding op die loopbaanstap wil je je kennis op het gebied van onderwijskundig leiderschap vergroten? Je hebt behoefte aan scholing die grondig en gedegen is en jou uitdaagt? Scholing waarin wetenschappelijke theorie wordt afgewisseld met reflectie op jezelf als persoon?

Dan is deze scholing OOT iets voor jou.
De OOT is een 6-daagse scholing waarin onderwijskundig leiderschap vanuit diverse thema’s wordt belicht.

Startdatum
Maandag 16 september 2019 is de eerst volgende startdatum. Via de link onderin deze tekst vind je een pdf met meer informatie, data en inschrijfformulier.

Doelgroep
OMO-professionals die aan minimaal één van de volgende kenmerken voldoen:

  • De training Oriënteren op Leidinggeven hebben gevolgd en zich verder willen ontwikkelen richting een leidinggevende functie;
  • Over de potentie en ambitie beschikken om een leidinggevende rol te gaan vervullen en zich hierop middels scholing willen voorbereiden door de professionele bagage uit te breiden;
  • Een coördinerende rol vervullen en de stap naar een leidinggevende functie willen zetten.

Over de trainer
Dr. Daniëlle Verschuren is in 2013 gepromoveerd aan de Tilburg University op een onderzoek naar succesvolle innovatieve schoolleiders. Aan TIAS doceert zij zowel over leiderschap en leiderschapsontwikkelingen (met name in de educatieve sector) als over organisatiecultuur. Daarnaast coacht zij leiders in het private en publieke domein.

In de afgelopen jaren heeft Dr. Daniëlle Verschuren de scholing OOT binnen OMO meerdere malen verzorgd in opdracht van rectoren. De scholing OOT zoals die nu wordt aangeboden is met open inschrijving en daardoor toegankelijk voor professionals van alle scholen binnen OMO.

ProMotion verzorgt de training Oriënteren op Leidinggeven (OOL) welke een goede basis is voor OOT. ProMotion verzorgt in de scholing OOT een onderdeel over de persoon als leider en maakt daarbij gebruik van het instrument Insights Discovery.

Geïnteresseerd?
Download via deze link de uitgebreide beschrijving in pdf over het programma, data, locatie en kosten. Het pdf bevat tevens het inschrijfformulier.