Oriëntatie op teamleider (OOT)

Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in de richting van een middenmanagementfunctie? Ter voorbereiding op die loopbaanstap wil je je kennis op het gebied van onderwijskundig leiderschap vergroten? Je hebt behoefte aan scholing die grondig en gedegen is en jou uitdaagt? Scholing waarin wetenschappelijke theorie wordt afgewisseld met reflectie op jezelf als persoon?

Dan is deze scholing OOT iets voor jou.
De OOT is een 6-daagse scholing waarin onderwijskundig leiderschap vanuit diverse thema’s wordt belicht.

Lees meer: OOT een populair scholingsprogramma bij OMO

Startdatum
De training met start op 16 september 2021 is inmiddels vol.
Er start een tweede groep op 14 oktober 2021:
dag 2: 17 november 2021
dag 3: 14 december 2021
dag 4: 20 januari 2022
dag 5: 18 februari 2022
dag 6: 14 maart 2022

Doelgroep
OMO-professionals die aan minimaal één van de volgende kenmerken voldoen:

  • De training Oriënteren op Leidinggeven hebben gevolgd en zich verder willen ontwikkelen richting een leidinggevende functie;
  • Over de potentie en ambitie beschikken om een leidinggevende rol te gaan vervullen en zich hier middels de scholing OOT op voorbereiden door de professionele bagage uit te breiden;
  • Een coördinerende rol vervullen en de stap naar een leidinggevende functie willen zetten.

Over de trainer

Dr. Morris Oosterling is werkzaam als opleider, adviseur en onderzoeker in het onderwijsveld. Hij houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van leiderschap en strategie. Hij heeft tevens een associéschap bij TIAS School for Business and Society van Universiteit van Tilburg, waar hij onder meer kerndocent is voor de module leiderschap binnen de MPM en waar hij schoolleiders begeleidt bij het onderzoek ter afronding van hun opleiding.

Hiervoor is Morris gepromoveerd bij TIAS School for Business and Society met zijn proefschrift ‘Op zoek naar Leiderschap: de top in non-profit organisaties bezien vanuit selectie’. Hij heeft gewerkt als beleidsonderzoeker en is leidinggevende geweest bij een onderwijs-/zorginstelling.

Morris is afgestudeerd als econoom, met een specialisatie in strategie.

ProMotion verzorgt de training Oriënteren op Leidinggeven (OOL) welke een goede basis is voor OOT. ProMotion verzorgt in de scholing OOT een onderdeel over de persoon als leider en maakt daarbij gebruik van het instrument Insights Discovery.

Geïnteresseerd?
Download via deze link de uitgebreide informatie in pdf over het programma, data, locatie en kosten. Het pdf bevat tevens het inschrijfformulier.

Lees hier het interview met Danielle Verschuren.