Loopbaanontwikkeling is niet alleen carrière maken, maar ook ‘bewegen’ in je loopbaan. Er zijn diverse mogelijkheden. Denk aan: taakverbreding, of juist specialisatie, een stapje terug doen of van functie veranderen. Zelfkennis is hierbij erg belangrijk. Het is de basis voor persoonlijke groei en het maken van keuzes in je loopbaan. De beste garantie voor plezier en succes in je werk krijg je als je werk doet dat bij je past.

 

Als medewerker van Ons Middelbaar Onderwijs word je gestimuleerd je talenten te ontplooien en in je werk te excelleren. ProMotion ondersteunt je in jouw ontwikkeling en loopbaan. Onze loopbaanadviseurs bieden professionele coaching, loopbaanadvies en training. Het zijn gedreven professionals met jarenlange ervaring in hun vak.

 

ProMotion biedt individuele trajecten, maar ook groepstrainingen. Deze trainingen verzorgen we zowel op het OMO bureau als op de scholen. Daarnaast zijn we inzetbaar op studiedagen. Aan de diensten van ProMotion zijn voor jou als medewerker van Ons Middelbaar Onderwijs geen kosten verbonden.

Lees hieronder verder

Ons Team

Hier staan wij voor

ProMotion werkt vanuit het idee dat het goed is om van tijd tot tijd je loopbaan onder de loep te nemen. We laten ieder jaar onze auto keuren, we gaan twee keer per jaar naar de tandarts, maar onze loopbaan hobbelt vaak maar door op de automatische piloot.

 

Een gesprek met één van onze loopbaanadviseurs levert nieuwe inzichten op en zet je ertoe een stap te zetten die je verder brengt in je ontwikkeling. Van baan veranderen hoeft zeker niet de insteek te zijn om gebruik te maken van onze diensten. Ook wanneer je wilt onderzoeken of je huidige functie (nog) past bij jouw ambities en loopbaanwensen ben je bij ons aan het goede adres.

 

Je bent zelf de stuurman of -vrouw van je eigen loopbaan. Wij zijn er voor om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren.

Onze werkwijze

Neem je contact op? Dan is een kennismakingsgesprek de eerste stap. Je krijgt de ruimte om alle gedachten en vragen die je hebt over je loopbaan te bespreken. Samen analyseer je de kern van je vraag en welke thema’s voor jou belangrijk zijn. Aan het einde van het gesprek is duidelijk hoe het vervolgtraject eruit ziet. Dit kan een individueel traject of een training zijn.

 

Wat je bespreekt met de loopbaanadviseur blijft vertrouwelijk. Alleen met jouw toestemming koppelen we inhoudelijke informatie terug aan je leidinggevende. We houden ons aan de ethische regel dat we niets uit onze gesprekken met derden zullen delen.

 

De loopbaanadviseurs van ProMotion werken volgens de Noloc gedragscode  en de beroepscode NIP.

Bekijk onze diensten

Benieuwd naar wat ProMotion te bieden heeft? Bekijk hier een deel van onze diensten. In het menu (rechtsboven) vind je het complete aanbod.