Duurzaam en vitaal voor 50+

Als je vandaag doet wat je gisteren deed, verandert er morgen niets.

Wil je als 50-plusser veel voldoening uit je werk blijven halen? Wil je je drijfveren voor de tweede helft van je loopbaan opnieuw bekijken en kansen blijven zien? Wil je, zonder afbreuk te doen aan waar jij in gelooft, fijn samenwerken met je (jongere) collega’s? Tijdens deze training leer je hoe je zelf sturing kunt geven aan je werkplezier, waardoor je nog vele jaren van je werk kunt genieten.

Wat kun je verwachten?
In deze training van drie dagdelen bekijk je vanuit drie perspectieven je leven en loopbaan: verleden, heden en toekomst. Vanuit elk perspectief komen de vragen: wat heeft het je gebracht? Wat wil je behouden en wat wil je vernieuwen? In de bijeenkomsten is er veel tijd en aandacht voor reflectie en zelfanalyse over thema’s als: waarden in werk en leven; kwaliteiten en talenten; zelfbeeld; wensen en verlangens.

Wat levert het je op?
Een duidelijke visie op je toekomst met daarbij een uitgewerkt stappenplan. Deelnemers uit vorige trainingen gaven aan:

  • “Deze training wens ik alle collega’s. Als ik deze eerder in mijn loopbaan had gevolgd, had ik andere keuzes gemaakt en was ik niet in een burn-out beland”
  • “Wat een heerlijke en fijne groep, er was veel aandacht voor elkaar”
  • “Ik heb het ervaren als een cadeautje en het kwam precies op het goede moment. Ik was eraan toe om me te herbezinnen op de jaren die ik nog voor me heb liggen”
  • “Ik heb hernieuwde energie en plezier in mijn werk. Ik weet weer wat ik wil en ben daar duidelijk(er) over naar mijn leidinggevende en collega’s”

Hoeveel plezier heb jij nog in je werk? Maak bijgaande werkbelevingsscan.

Download hier de uitgebreide beschrijving van de training.

Training op school
Wil je deze training volgen of organiseren op je eigen school? Ook dit is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden via 013 595 53 05 of promotion@omo.nl

12 maart 2019
Wanneer?
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze training.
Waar?
OMO-Bureau
Spoorlaan 171
5038 CB
Tilburg
Trainer
Jolanda Oorschot
Beschikbare plekken
7/10
Beoordeling
Vragen?
Bel: 013 595 53 05 Mail: promotion@omo.nl