Fluitend naar je werk

Wil jij de balans opmaken van je loopbaan? Waar sta je nu, waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? In deze korte maar intensieve training zijn dat de basisvragen waarop je antwoorden gaat vinden. Je wordt je (weer) bewust wat jouw drijfveren zijn in je werk, wat jouw kwaliteiten zijn en waar jij je energie vandaan haalt. Hierdoor wordt het voor jou een fluitje van een cent om de keuzes te maken die bij jou passen.

Misschien is fluitend naar je werk gaan jouw dagelijkse praktijk. Je doet de dingen die bij je passen en je gaat met plezier naar je werk, en dat wil je graag zo houden. Zie deze korte training dan vooral als een korte pitstop: even uit de dagelijkse hectiek stappen, de balans opmaken en met hernieuwde inzichten en vertrouwen je loopbaan vervolgen. Of is het juist zo dat je ooit wel fluitend naar je werk ging, maar het jou inmiddels niet meer duidelijk is waar je het allemaal voor doet? Of waar het toe gaat leiden? Dan is het nu tijd om die dagelijkse gang van zaken even te onderbreken, stil te gaan staan en zelfonderzoek te verrichten zodat jij weer weet waar je je focus op gaat richten.

Wat kun je verwachten?

Fluitend naar je werk is een training van drie bijeenkomsten en zodanig opgebouwd dat je vanuit drie perspectieven naar je leven en loopbaan kijkt: verleden, heden en toekomst. Vanuit elk perspectief komt de vraag wat het je heeft gebracht, wat je wilt behouden en wat je wilt vernieuwen.

De training heeft een hoog interactief en reflectief gehalte. De theorieën en modellen die worden aangereikt, zijn middelen om jezelf beter te leren kennen. Je neemt deel aan een kleine groep waarin veiligheid, vertrouwen en openheid belangrijke voorwaarden zijn.

Wat levert het je op?

Het resultaat is een duidelijke visie op je toekomst met een concreet uitgewerkt stappenplan.

20 februari
Wanneer?
Dag 1 - donderdag 20 februari 2020
Dag 2 - dinsdag 17 maart 2020
Dag 3 - donderdag 23 april 2020
alle dagen van 13.30 - 17.00 uur
Waar?
OMO Bureau
Spoorlaan 171
5038 CB
Tilburg
Trainer
Jolanda Oorschot
Beschikbare plekken
9/10
Vragen?
Bel: 013-5955305 Mail: promotion@omo.nl
Inschrijven

Inschrijven

Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden.

Type functie