Solliciteren en Netwerken

Hoe verover ik nieuw werk? Er zijn immers meer banen dan vacatures!

Deze workshop is gericht op hoe je zelf zoveel mogelijk de regie kunt nemen in het zoeken naar ander werk. Het vinden van ander werk is meer dan een brief versturen en vervolgens wachten op een reactie. Je leert hoe je eerst bepaalt waar je wilt werken en vervolgens je eigen netwerk kunt benutten om daar te komen.

Wat kun je verwachten?
In deze workshop leer je hoe je ander werk kunt vinden. Je werkt aan een overtuigend en enthousiast verhaal over wat jij werkgevers te bieden hebt en je leert hoe je kunt netwerken. We bespreken o.a. je cv en sollicitatiebrief. Na afronding van deze workshop ga je gericht en goed voorbereid de arbeidsmarkt op. Indien gewenst kunnen we na afloop van de workshop een afspraak maken voor het oefenen van een netwerk-of sollicitatiegesprek.

Voor wie?
De workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ander werk, binnen of buiten OMO. Het is belangrijk dat je als deelnemer al een duidelijk beeld hebt van de functie(s) waarop je gaat solliciteren en dat je voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden. Je bent dus al volop bezig met jouw oriëntatie op de arbeidsmarkt. Dan is deze training een passende volgende stap.

Wat levert het je op?

  • Je hebt goed zicht op je arbeidsmarkt;
  • Je kunt netwerken;
  • Je hebt inzicht in wie je bent en wat je wilt;
  • Je hebt een up-to-date cv en sollicitatiebrief;
  • Je gaat zelfbewust en goed voorbereid een gesprek in.

Waar?
OMO-Bureau, Spoorlaan 171 te Tilburg.

Interesse?
Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier.

28 februari 2019
Wanneer?
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop.
Waar?
OMO-Bureau
Spoorlaan 171
5038 CB
Tilburg
Trainer
Lianne van Wanrooij
Beschikbare plekken
5/8
Beoordeling
Vragen?
Bel: 013 595 53 05 Mail: promotion@omo.nl