Webinar Thema Veerkracht

Promotion organiseert in samenwerking met Thijs Lindhout een webinar over het thema Veerkracht.

Veerkracht is het vermogen om goed om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen en veranderingen. Heel relevant in de periode waar we met z’n allen in zitten. In de afgelopen maanden hebben we dagelijks te maken gehad met veranderingen en onzekerheden, zowel op het werk als zeker ook in de privé sfeer. Als docent en medewerker op één van de scholen ben je voor grote uitdagingen gesteld om het onderwijs op afstand zo goed mogelijk vorm te geven. De ene dag voelde je je misschien wel uit het veld geslagen en machteloos, de andere dag positief en toekomstgericht. Het heeft nogal wat veerkracht gevergd en daar mag je trots op zijn.

Veerkracht betekent ook dat je in staat bent om na een tegenslag weer ‘terug te veren’. Terug te veren naar de oorspronkelijke positie of zelfs verder, om ergens sterker uit te komen. Veerkracht helpt dus niet alleen om met uitdagingen om te gaan maar ook om te groeien. Hoe staat het met jouw veerkracht vandaag?

Tijdens dit webinar gaat spreker Thijs Lindhout op interactieve wijze in op het thema veerkracht. Hoe blijf je veerkrachtig in tijden van crisis? Veerkracht is als een spier en een spier kun je trainen.  Je krijgt inzichten en ruimte om je eigen veerkracht te ontdekken, te benutten en te vergroten. 

Thijs Lindhout is één van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Door zijn onderscheidende aanpak komt hij met nieuwe en verrassende inzichten. Op een ontspannen, interactieve wijze sta je tijdens het webinar stil bij jouw veerkracht. Doe je mee? Je bent van harte welkom! Lukt het je niet om op 24 november aan te sluiten? Het webinar wordt opgenomen en zal later terug te kijken zijn.

 

24 november
Wanneer?
24 november van 16.00 uur tot 17.00 uur (online inloop vanaf 15.45 uur) .
Je ontvangt van ons t.z.t. een mail met praktische informatie over tijd, benodigdheden en de link naar het webinar. Het webinar wordt opgenomen en zal achteraf terug te kijken zijn. 
Waar?
Online
Trainer
ProMotion i.s.m. Thijs Lindhout
Beschikbare plekken
125/250
Vragen?
Bel: 013 - 595 53 05 Mail: Promotion@omo.nl
Inschrijven

Inschrijven

Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden.

Type functie