Week van het werkgeluk

Van 21 – 27 september 2020 is het de nationale Week van het Werkgeluk. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij dit belangrijke thema.  Zeker in deze tijd, waarin er veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen en voorzichtigheid van je verwacht wordt. Werkgeluk geeft energie, vermindert het gevoel van werkdruk en vergroot succes en voldoening in je werk. Wie wil dat nou niet?

Wij geloven dat iedereen invloed kan uitoefenen op het vergroten van zijn/haar eigen werkgeluk. Wij kunnen je ondersteunen om jouw werkgeluk te behouden, te vinden of te vergroten.  Je kunt hierover met één van ons in gesprek, of je inschrijven voor een van onze workshops/trainingen. Nu live bijeenkomsten beperkt mogelijk zijn, bekijken we de mogelijkheden van het online aanbieden van onze workshops en trainingen. Houd hiervoor onze website in de gaten of laat ons je interesse weten, dan kom je op een wachtlijst en houden we je op de hoogte van nieuwe data. Hieronder vind je enkele van onze trainingen/ workshops, passend bij het thema werkgeluk.

Klik hier om een afspraak te maken voor individuele coaching.

Op de site www.weekvanhetwerkgeluk.nl vind je nog veel meer leuke opdrachten in het kader van het creëren van meer werkgeluk.

En ook GoodHabitz heeft een aantal interessante workshops die kunnen helpen om meer werkgeluk te creëren. (GoodHabitz – werkgeluk)

Uiteraard wensen wij jullie toe dat je niet alleen werkgeluk ervaart in de week van het werkgeluk, maar te allen tijde in je loopbaan.

 

Team ProMotion